viernes, 24 de octubre de 2014

2a Jornada de Recreació Històrica de L'Hospitalet de 1713

El passat 18 d'Octubre va tenir lloc al centre d'Hospitalet una recreació històrica de l'any 1713 que va comptar amb la participació dels Trabucaires de l'Hospitalet ,anomenats Colla de Jaume Duran, i dels Miquelets de Catalunya.

Aquesta recreació històrica va consistir en dues desfilades pels carrers del centre d'Hospitalet amb l'objectiu de recrear els fets de la Guerra de Successió i la signatura del Conveni de L'Hospitalet de 1713.

Quan es va arribar a la Plaça de la Vila, on va finalitzar la primera desfilada, va tenir lloc un dels moments més importants de la diada. Aquest va consistir en la exhibició de l'armament i en la recitació del Conveni de L'Hospitalet de 1713 per part dels Miquelets de Catalunya. 

A continuació els Trabucaires d'Hospitalet i els Miquelets de Catalunya es van dirigir als Jardins de Can Sumarru on es va dur a terme la presentació de les unitats militars i on es va fer un taller pels infants de  l'Esplai Xixell.

Finalment i per donar per acabat l'acte, es va dur a terme la segona desfilada que també va finalitzar a la Plaça de la Vila amb unes lectures sobre el Conveni.

Exhibició de l'armament a la Plaça de la Vila per part dels Miquelets

No hay comentarios:

Publicar un comentario