viernes, 28 de noviembre de 2014

EXPOSICIÓ: “EL TERCER JINETE. Un mundo hambriento”

Àlex Font Vilàs: Cartell de l'exposició

El fotoperiodista Alfons Rodríguez presenta  a l’Auditori Barradas de L’Hospitalet de Llobregat l’exposició anomenada “EL TERCER JINETE. Un mundo hambriento” que es podrà visitar fins el dia 14 de desembre.


Aquesta exposició fotogràfica fa un recorregut per les causes i les conseqüències de la fam i la malnutrició al món. Per fer-ho, mostra fotografies de nou dels països més afectats per aquest problema.A través de les fotografies exposades, l’autor pretén mostrar al públic la realitat que viuen aquests països dia a dia i sobretot, la realitat que viuen les persones més afectades per la falta d’aliments. A part de mostrar al públic l’actualitat d’aquests nou països, l’exposició pretén anar mes enllà, aspira a despertar la consciència de la generació actual dels països desenvolupats perquè aquests actuïn i solucionin el greu problema que representa la fam en aquests països subdesenvolupats.


Aquest projecte documental, ha comptat amb la col·laboració de Metges sense Fronteres, Intermón Oxfam, Acció contra la fam i ACNUR(Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats).

No hay comentarios:

Publicar un comentario