lunes, 10 de noviembre de 2014

VI Tabalada Castanyera de L'Hospitalet de Llobregat

Els Fills de la Flama 

El passat Dissabte 8 de Novembre es va dur a terme una vegada més la Tabalada Castanyera a la ciutat d'Hospitalet. L'acte,organitzat per la colla Folcat Diabòlic de l'Hopsitalet, va omplir de diversió i d'activitats la ciutat durant tot el Dissabte.

Primer de tot, al matí l'Esplai Xixell va dur a terme tallers pels més petits a la plaça de l'Ajuntament. Es podien trobar tallers molt variats com ara la confecció de xapes i manualitats i els tallers de maquillatge i de tabals.

A la tarda, va tenir lloc la tabalada pels carrers del centre de la ciutat  que va comptar amb la participació de colles de diables de l'Hospitalet i també de colles d'arreu del territori català. De la ciutat, van participar les colles de Patunyetes, Kabra, ESJEP(Escola Sant Josep El Pi), Skamot diabòlic, Diables de la Florida, Fills de la Flama i la colla organitzadora, Folcat Diabòlic. A més, van venir colles d'altres poblacions: Batuco d'Esparraguera, Diables la Salut i Tronats de Sant Feliu de Llobregat, Vilotokats de Vilobí del Penedès, Bocs de Can Rosès, Timbalers de Piera, Diables de Port i Tabalers del Pollo del Prat.

Després de la tabalada va tenir lloc l'acte de cloenda a la Plaça de la Vila que va consistir en un espectacle de foc i música per part de totes les colles participants. Per acabar, va haver-hi una xocolatada popular a la mateixa plaça.
Fotografia de la Colla dels Tabalers del Pollo del Prat
 

Diables la Salut de Sant Feliu de Llobregat
durant la TabaladaCartell de la Tabalada

No hay comentarios:

Publicar un comentario