viernes, 5 de diciembre de 2014

Festival Videolooking de l'Hospitalet de Llobregat


Logo del Festival Videolooking 2014
El Festival Videolooking torna a tenir lloc a l'Hospitalet els dies 4,5 i 6 de desembre de 2014. Aquest festival consisteix en la presentació de projectes audiovisuals, de cinema experimental ,de videoart o de qualsevol altre projecte en el qual el vídeo sigui l'element essencial.

Aquest any el festival es durà a terme en diferents centres culturals de L'Hospitalet i comptarà amb una gran varietat d'activitats com poden ser conferències,teatre, actuacions, performances, dansa i concerts de música electrònica amb suport visual. A part de la part presencial, el festival també comptarà amb una part virtual que consistirà en la difusió de cultura audiovisual a través de la xarxa.


Cartell del Festival

En la seva tercera edició, el festival presenta actuacions molt interessants com poden ser, entre d'altres, les de "Barcelona 82" i  "Electronikboy", dos grups de música electrònica amb suport visual. Del grup "Electronikboy" cal destacar el projecte  titulat Cares Noves.

El Festival finalitzarà el dia 6 a l'Auditori Barradas del barri centre tamb l'actuació de "La Companyia Bambú", un grup de teatre amb visual.


No hay comentarios:

Publicar un comentario