domingo, 14 de diciembre de 2014

L'H Espai de Lletres amb Maruja TorresEl passat dijous va tenir lloc a la Bodegueta de la Masia Museu Serra la última tertúlia de l'any 2014 organitzada per L'Espai de Lletres de l'Hospitalet de Llobregat. En aquesta ocasió ,la tertúlia va tenir com a protagonista la experimentada periodista Maruja Torres.

L'acte es va organitzar de la següent manera:primer de tot, un locutor va presentar la tertúlia i va fer un breu resum sobre la vida de la periodista recalcant ,especialment, el seu paper com a periodista i la seva  forta personalitat que l'ha portat a ser reconeguda i admirada per molts. Tot seguit, va tenir lloc el sopar i finalment, Maruja Torres va fer la seva conferència.

En aquesta conferència va reflexionar sobre l'evolució dels diaris i de les redaccions. Va parlar , sobretot, de la funció dels periodistes i del paper que aquests han de tenir en la societat actual. També va fer un repàs de la seva carrera professional i  va comentar les seves diverses experiències als països d'Orient.

Totes les tertúlies que s'han anat fent durant l'any 2014 han estat organitzades per l'Associació "Tres Quarts per Cinc Quarts" i per les Biblioteques de L'Hospitalet i han comptat amb la col·laboració de la llibreria Perutxo de l'Hospitalet i de La Bodegueta del Museu Serra.

La periodista Maruja Torres acompanyada
d'alguns menbres de "L'H Espai de
Lletres" en el sopar del passat dijous.
No hay comentarios:

Publicar un comentario