viernes, 5 de diciembre de 2014

Preparació del Pessebre vivent de L'Hospitalet de Llobregat

Cartell del Pessebre Vivent 2014
El Centre Esplai Xixell està preparant el Pessebre vivent que tindrà lloc els dies 20 i 21 de desembre a la Plaça de l'Ajuntament. Aquest any, el ja tradicional pessebre vivent es farà dos dies enlloc d'un en motiu de la celebració del 15è aniversari del Pessebre.

L'esdeveniment començarà a les 18 de la tarda i l'actuació final tindrà lloc a les 19:15. També cal destacar que de 18:45 a 19:15 tindrà lloc el cercavila de la colla de diables Folcat Diabòlic de L'Hospitalet. A més, durant tota la tarda, l'esplai Xixell farà la tradicional recollida de joguines, de productes d'higiene personal i de productes de neteja de la llar.

El pessebre vivent comptarà amb la participació de 100 infants que representaran les diferents figures típiques dels pessebres. Els infants, de 3 a 17 anys, es disfressaran de gallines, de pescadors i d'homes del bosc entre d'altres. El pessebre  també comptarà amb la presència dels tres Reis mags d'Orient, de Lucífer i els diables, representats per la colla de diables Folcat Diabòlic, i de l'àngel Sant Miquel.


En motiu del 15è aniversari ,l'actuació presentarà importants innovacions i canvis de muntatge i funcionament. Alguns d'aquests canvis són:


  • Els protagonistes del pessebre seran el Pixaner i el Caganer.
  • L'actuació consistirà en seguir el recorregut dels dos protagonistes pel pessebre . Durant aquest recorregut aniran coneixent i parlant amb els diferents personatges que es trobaran.

No hay comentarios:

Publicar un comentario